Specialister i datakommunikation og optiske fibre

Om os

Vi har været med helt fra start og er fulgt med branchens hurtige udvikling. På baggrund af 25 års erfaring tror vi på, at det er vigtigt at blive ved med at uddanne og dygtiggøre sig indenfor feltet for at følge med udviklingen.

Kim alternativ

I samtidens digitaliserede marked er virksomheders afgørende værktøj, deres IT-netværk.
Behovet for driftsikkerhed er større end nogensinde og et handlekraftigt akutberedskab er altafgørende. Vi har specialiseret os i at imødekomme disse behov gennem højteknologisk udstyr, specialiseret erfaring og høj faglighed.

For 12 år siden opstod ideen til 2test. Tanken var at lave en virksomhed, der var specialiseret inden for optiske fibre, netværk og overvågning.

Målet var at tilbyde en ekspertise ud over det sædvanlige, kompetencer til at hjælpe kunderne uanset, hvilket netværksproblem eller netværksetablering, de stod overfor og samtidig at kunne yde en ekstraordinær service.

Gennem det sidste årti har 2test således udviklet sig på baggrund af disse værdier og er i dag en virksomhed, der leverer løsninger og ekspertise inden for alle typer af netværk i både den offentlige og den private sektor i hele Skandinavien og Nordeuropa.

 

Kim Skjoldman