Specialister i datakommunikation og optiske fibre

Kompetencer

Vores ambition er at skabe værdi gennem erfaring og faglighed. Vi har valgt at integrere alle vores evner under samme tag for at kunne yde den mest optimale service indenfor datakommunikation, kobbernetværk og optiske fibre. Vi kan varetage alt fra projektering, etablering, vedligeholdelse og uddannelse af teknisk personale.

Lysleder 2

Man kan nå at se rigtig mange kilometer fibre på 25 år og det til trods, mener vi stadig, at vi kan tilbyde nogle af markedets reneste fibre med den højeste ydeevne. En fiber er nemlig ikke bare en fiber, ligesom lys ikke bare er lys. Der findes både gode og dårlige fibre baseret på fremstillingsprocessen og hvor rent et miljø de er fremstillet i. Derfor kan et valg af kabel, udstyr og materiale have stor betydning i, hvor ofte ens netværk oplever udfald.

Udfald på virksomhedens netværk bliver hurtigt en dyr affære, og har man på fornemmelsen, at der er fejl på netværket, bør man få det efterset. Der kan være mange årsager til, at et netværk er ustabilt, men en hyppig fejl er urenheder i kabler og samlinger. En anden fejl kan være beskadiget udstyr, der skal udskiftes eller det kan simpelthen være en slidt eller uddateret forbindelse man sidder på, hvilket desværre er umuligt at skelne uden relevant udstyr og erfaring. Vi kan teste jeres forbindelse, måle værdier og komme med løsninger på den pågældende situation. Det er vores mål, at vores kunder kan bruge os som rådgiver og ekspert i spørgsmål om alt fra, hvor fejlen er opstået til at få placeret, hvem der har ansvaret for udbedring.

Står man, som virksomhed, overfor et større projekt, er det oftest en god ide at få en uvildig part til at se løsningerne igennem. Vi har været konsulenter på adskillige større projekter, hvor vi har varetaget vores kundes interesser og fungeret som kvalitetssikring gennem hele forløbet. Vi stiller de kritiske spørgsmål og tjekker, at der bliver leveret det netværk, der blev lovet ved projektets indgåelse. 

Ønsker man som virksomhed at være herre i eget hus, kan vi udtænke, designe og effektuere jeres nye datacenter efter specifikke ønsker eller med minimal involvering fra jeres side. Vi sørger for at bygge de bedste, mest fremtidssikre rammer for jeres virksomheds dataopbevaring.