Specialister i datakommunikation og optiske fibre

IT-netværk

2test er specialister i netværk indenfor optisk fiber, kobber og datakommunikation. Vores kompetencer spænder bredt, hvilket gør os i stand til at yde en service udover det sædvanlige.

Vi tør godt vove pelsen og sige, at vi ikke kan forestille os en virksomhed i dag, der kan eksistere over længere tid, uden en netværksforbindelse. Derfor ved vi også, at driftsikkerheden af en virksomheds netværk er altafgørende. For at kunne betjene kunder, have adgang til virksomhedens data og kommunikere med omverdenen, er det nødvendigt at have en stabil netværkslinje.

Fordelen ved, at man som virksomhed vælger at anlægge sit eget datanetværk er, at man har muligheden for at køre døgnovervågning, udføre fejlsøgninger og løbende vedligeholde. Virksomheden opnår på denne måde en sikkerhed i at kunne være på forkant med netværksnedbrud og skulle der opstå en fejl på netværket er det muligt hurtigt at søge bruddet og få udbedret skaden inden for kort tid. Virksomheden kan altså i større omfang undgå både down-time og at mistet data. 

Vi kan varetage alle former for netværksprojekter, hvad enten det er viden eller hardware, I søger. Vores erfaring spænder helt fra den fysiske installation af et netværk til udarbejdelse af behovsanalyser og kravspecifikationer. Vi kan rådgive jer gennem udbud, vurdere kvaliteten af indkomne tilbud og være med helt frem til, at installationen er testet og klar til brug. Vores materialer er altid af højeste kvalitet, der forhindrer de mest almindelige netværksnedbrud. Vi har lavet netværk og udført fejlsøgninger af alle slags indenfor WAN, LAN og MAN, til lands og til vands.

Kontakt os for mere information om netværk...