Specialister i datakommunikation og optiske fibre

Konsulentopgaver

Vores vigtigste funktion er at være videncenter indenfor datakommunikation. Vi tilbyder vores kunder uafhængig rådgivning inden for it-netværk. (LAN/MAN/WAN)...

Eksempel på konsulentopgave indenfor WAN eller 'Wide area network'.

Som uvildig partner, kan vi tilføre jeres virksomhed de rigtige kompetencer og den rette erfaring, når det kræves.

Vores mange år i telekommunikationsbranchen betyder, at vi har opbygget en solid erfaring og et bredt netværk, der sikrer, at vi har de rigtige kontakter indenfor alt i optiske fibre og kobberforbindelser. Alt dette kommer vores kunder til gode, når vi skal levere den viden, samt de løsninger vores kunder efterspørger. 

Det vi som konsulenter, konkret kan hjælpe med er viden om, hvorfor jeres datanetværk ikke kører optimalt. Det kan være, at netværket melder fejl, men fejlkilden er endnu ikke identificeret eller er svært identificerbar. Her kan vores præcise testudstyr lokalisere fejlen på den pågældende fiber.
Det kan være i situationer, hvor man har mistanke om, at virksomhedens netværk ikke leverer den ydeevne, det skal. Her kan vi i kraft af vores udstyr og som uvildig part, dokumentere netværkets faktiske hastighed. 
Ved større projekter kan vi tilbyde vores ekspertise i form af ekstern konsulentbistand. Det betyder, at vi hjælper med at få projektet gennemført til tiden, og at alle aftalte retningslinjer bliver overholdt lige fra materialevalg til driftsikkerhed.

Eksempler på konsulentopgaver vi har udført:

  • Fejlfinding og karakterisering af fiberoptiske kabler for Midtvest Bredbånd
  • PMD og chromatic dispersion test for Tellabs, Indien
  • Kobber og fiber analyse i større netværk for Bravida, Norge

 

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan rådgive dig...