Specialister i datakommunikation og optiske fibre

Datacenter

Der er mange fordele for en virksomhed ved at have sit eget datacenter. En af fordelene er at kunne mindske risikoen for hackerangreb og informationstyveri. En anden fordel er et mere driftsikkert netværk.

Et datacenter er virksomhedens vigtigste aktiv. Det er her al den viden, som medarbejdere gennem tiden har genereret, er gemt. Det er her kundedatabaser, personfølsomme oplysninger, virksomhedshemmeligheder og økonomi er gemt og styret fra. Det er derfor en stor tillidssag at udlicitere et så essentielt område af sin forretning. For mindre virksomheder kan det dog give mening at have sit datacenter ude af huset, hvis man kan finde en solid udbyder. For større virksomheder vil det næsten altid give mening at opbevare sine data, godt beskyttet bag egne vægge.
Fælles for alle virksomheder er dog, at datasikkerhed er mere vigtigt nu end nogensinde før, og det at have datacentrets hardware i eget hus, har selvsagt sine fordele.

Ved at sikre sit datacenter under egen administration sørger man for, at adgangen til virksomhedens data kun er fysisk tilgængelig for virksomhedens egne teknikkere. Udover den fysiske sikkerhed giver det også god mening i forhold til at sikre sin virksomheds driftsikkerhed. Opstår der for eksempel en fejl i en server, kan det defekte modul hurtigt identificeres ved hjælp af overvågning og udskiftes. Vælger man at konstruere sit eget datacenter har man også muligheden for at designe backup processen efter eget ønske, så man på den måde minimerer risikoen for mistet data. Man har altså selv, som virksomhed, fuld kontrol over hele sin it-proces.

Vi kan hjælpe jer med at skræddersy jeres datacenter efter de ønsker og behov, jeres virksomhed måtte have. Med mange års erfaring og viden at bygge på, har vi altid en masse ideer til, hvordan en ideel løsning kan se ud. Har I allerede selv løsningen til det ideelle datacenter i tankerne, lytter, rådgiver og udfører vi den gerne efter jeres specifikationer.

Kontakt os for mere information om datacentre...